Çılgın indirim günleri bizler için çok eğlenceli olabilir, peki muhaberatçılar ne düşünüyor?

Muhaberatçılar için alışveriş kampanyaları daha  fazla paket daha fazla paket çok daha fazla paket demek..

Online alışveriş her iki senede bir ikiye katlanıyor.

Alışveriş yapan çalışanların büyük çoğunluğu kargolarını iş yerine yönlendirmek istiyor.

Neyse ki Noqnoq kullanan muhaberat ekipleri tonlarca kargo teslimatının üstesinden rahatlıkla gelir VE yöneticiler de çalışanlarını işyerine gelmeye teşvik edebilir. 

Nasıl? Muhaberatınızı  Noqnoq Kargo ile otomatikleştirerek. 

Muhaberatınızı otomatikleştirin 

Noqnoq Kargo, muhaberat ekibinizi kargoları manuel olarak kaydetmek ve gelen teslimatları çalışanlara bildirmek için gereken zamandan ve emekten kurtarır. 

Çalışanlarınız kargolarına güvenle ve hızlı ulaşır, yöneticiler de artık dağınık ön büro yada muhaberat odaları görmezler.

Noqnoq Kargo ile, kargoların gerçek sahiplerine ulaştığından da emin olursunuz. Kargoların ne zaman geldiğinin ve teslim edildiğinin kaydını kolaylıkla tutabilir, resimleri ile arşivleyebilirsiniz.

Muhaberatınızı Noqnoq ile otomatikleştirdiğinizde, çalışanlarınıza müthiş bir haber verebilirsiniz. Artık kargolarını iş yerlerine yönlendirebilirler. İşte size yeni bir esnek yan hak!

Noqnoq nasıl çalışır?

Kargoları manuel olarak teslim alıp, bir defter yada excele kaydetmek yerine, Noqnoq ile tüm teslimat yönetim sürecinizi otomatikleştirebilirsiniz. 

10 dakikadan daha kısa bir sürede Noqnoqu kolayca kurabilir ve her bir kargo işleme süresini yalnızca 5 saniyeye indirebilirsiniz. 

Nasıl Çalışır:

1. Kargo geldiğinde, Noqnoq Mobil uygulaması ile posta etiketini fotoğrafını çekin. Çok hızlı ve çok kolaydır. 

2. Noqnoq, akıllı teknolojisi ile etiket üzerindeki alıcı ismini çalışan listenizdeki isim  ile otomatik olarak eşleştirir ve alıcıya e-posta veya sms yoluyla kargosunun geldiğine dair otomatik bir bildirim gönderir.

3.Çalışan kargosunu teslim almazsa, kargo alınana kadar otomatik bir hatırlatma gönderilir. Hatırlatma aralıklarını siz belirleyebilirsiniz.

4. Alıcılar, şifreleri ile muhaberattan kargolarını imzaya gerek kalmadan güvenle teslim alır. Dilerseniz muhaberat odasına koyacağınız bir iPad ile alcıların kendi alım işlemlerini almalarına izin verebilirsiniz. Dahası dilerseniz muhaberat personeliniz mobil telefonu ile yerinde güvenli teslimat yapabilir. 

5. Tüm kargo geliş zamanı ve teslim detayları kaydedilir. Böylece operasyonunuzu nasıl daha da iyileştirip ölçekleyebileceğinizi analiz ve raporlarla kolayca görebilir, geriye dönük kontrol yapabilirsiniz.

Hemen Başlayın.

Otomatik bir teslimat yönetimi kullanmak, çalışanları işe gelmeye teşvik edecektir: 

  • Çalışanlar, paketlerinin iş yerinde güvenli bir şekilde teslim alınmasının verdiği gönül rahatlığıyla işe gelirler. 
  • Ön büro yada muhaberat personeli, kargo işlemek için eskisinden çok çok daha az vakit harcayacak. 
  • Tesisiniz, paket yığınlarından arınacak daha düzenli ön büro ve posta odalarına kavuşacak.
  • Alışveriş çılgınlığı sizi de çıldırtmasın. Hemen paketler kapınızı karıştırmaya başlayana kadar beklemeyin. Noqnoq kargo ücretsiz denemesini bugün 10 dakikadan kısa sürede kurun.